KÖPVILLKOR

Priser och betalning
Du betalar i samband med att du vill köpa en biljett för att delta i akvarelleventet. Aktuella prisuppgifter hittar du på hemsidan. Det är kostnadsfritt att starta ett konto.

Tillkommande är kostnader för uppkoppling och datatrafiksavgifter som hanteras mellan dig och din internetleverantör utanför ramen av dessa användarvillkor.

Betalning sker med konto- eller kreditkort via samarbete med Stripe. Stripe använder sig av 3D-secure enligt den säkerhetsgrad som svenska bankerna kräver. Som kund i akvarellevent.se har du tillgång till de förinspelade demonstrationerna under en månad alternativt ett år efter att eventet avslutats, beroende av vilken biljett du har köpt. Du får tillgång till akvarellevent.se genom att logga in med ditt användarnamn och lösenord på akvarellevent.se

Som kund har du ingen rätt att kopiera, ladda ner eller spela in det material som finns på akvarellevent.se oavsett om det är för eget bruk eller dela till andra.

Marknadsföring
Fru Jansson AB förbehåller sig rätten att använda det material du distribuerar på Facebook och Instagram för marknadsföring. Du ansvarar för att endast lägga upp bilder som du själv har copyright för.

Fru Jansson AB förbehåller sig rätten att skicka marknadsföring, nyhetsbrev till den mailadress du uppger när du registrerar dig. Du kan alltid säga nej till marknadsföring genom att kontakta info@akvarellevent.se

Ångerrätten
Distanshandelslagen gäller inte när du köper en tjänst. När betalningen gått igenom och du fått tillgång till eventet så är ångerrätten förbrukad. Om eventet är felaktig eller om du inte får tillgång till eventet, ber vi dig att kontakta oss via epost till Info@akvarellevent.se

Ändring av priser eller villkor
Fru Jansson AB förbehåller sig rätten att ändra priser, inklusive dessa användarvillkor för eventet ifall det är nödvändigt enligt godtagbara skäl. Ändrade villkor meddelas på akvarellevent.se och börjar gälla nästa gång du loggar in. Om du inte accepterar ändringarna kommer du inte kunna delta i eventet.

Åldersgräns
När du genomför ett köp av biljett till akvarellevent.se, går du samtidigt i god för att du är minst 18 år gammal.

Leverans
Du får tillgång till akvarellevent.se när användarkonto är registrerat och betalningen är genomförd. Materiallista och motiv kan laddas ner senast två veckor innan eventets start. Demonstrationerna kommer du ha tillgång till när eventet startar och efter eventets slut i en månad alternativt ett år, beroende av vilken biljett du har köpt.

Kontakt
Om du har några frågor gällande köpvillkoren kontakta info@akvarellevent.se