KÖP BILJETT

VÄLKOMMEN TILL ÅRETS DIGITALA AKVARELLEVENT

MÅLA MED SVERIGES BÄSTA KONSTNÄRER OCH
FÖRBÄTTRA DINA MÅLARKUNSKAPER ÖVER EN HELG

Under tre dagar i november får du möjlighet att träffa 10 konstnärer på ett och samma ställe. Konstnärerna håller varsin demonstration och målar olika utvalda motiv tillsammans med dig. De visar dig steg för steg sina akvarelltekniker, färgblandningar, kompositioner, penslar, papper och delar med sig av sina alldeles egna unika kunskaper som de lärt sig genom åren. Alla kan vara med, oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren. Eventet sänds digitalt - allt du behöver är uppkoppling till internet, en dator eller surfplatta.

Under eventet kommer du kunna ställa alla dina frågor och träffa andra eventdeltagare. Du kommer också få lära dig hur du ramar in dina verk och vad du ska tänka på inför en utställning. Du kan också delta i tävling och aktiviteter på Facebook och Instagram både före, under och efter eventet. Det kommer bli en härlig variation av konstnärernas utvalda motiv och vi är helt övertygade om att du kommer att höja din kunskap om akvarell och utveckla ditt måleri. Så häng med oss i november och upplev akvarellens förtrollande egenskaper.

VÄLKOMMEN!

11 - 13 NOVEMBER 2022

Vi erbjuder dig två biljettalternativ
Du kan i lugn och ro vara med på eventet under de tre dagarna i november. Om du missar en demonstration eller inte hänger med, så kan du se alla demonstrationer igen. Bokar du Baspaketet, kan du se demonstrationerna under en månad efter att eventet är avslutat, eller också väljer du V.I.P-paketet, där du får tillgång till alla demonstrationer under ett helt år efter att eventet är avslutat.

Nybörjare
Du som är nybörjare kan redan nu gå en förinspelad gratiskurs, där du lär dig om olika material och redskap som du behöver för att komma i gång med ditt akvarellmåleri.

Logga in för att se sändningen

Om du redan köpt biljett, kan du logga in här med din epostadress och ditt lösenord.
Du som ännu inte har inlogg - du får det när du köper någon av produkterna Baspaketet eller V.I.P.

Glömt lösenord?