Helena Trovaj

”Låt färg och vatten flöda för att skapa liv och kontrast i dina akvareller! Mina akvarellkurser vänder sig till både nybörjare som till mer erfarna akvarellmålare. Grundidén är att våga förenkla sitt måleri och ändå skapa bilder med mycket liv, färg och kontrast.”

Jag har varit hängiven akvarellmåleriet i 20 år. Mina målningar skildrar det urbana landskapet, bilder i rörelse på olika sätt. Omedvetet letar jag efter en stämning och känsla som jag vill förmedla till betraktaren. Genom ljus och mörker visualiserar jag stadens brus och livfulla restaurangmiljöer, oftast med en tydlig accentfärg.

Låt färg och vatten flöda för att skapa liv och kontrast i dina akvareller! Mina akvarellkurser vänder sig till både nybörjare som till mer erfarna akvarellmålare. Grundidén är att våga förenkla sitt måleri och ändå skapa bilder med mycket liv, färg och kontrast. Du får guidning och hjälp i just ditt sätt att måla och mitt mål är att alla, oavsett nivå, ska få ut så mycket kunskap och inspiration som möjligt av denna akvarellkurs.

Klicka gärna på bilderna för att titta på mina målningar.